Om färetaget

Väsen Hantverk har funnits som hobbyprojekt sedan 1999 och ombildades till färetag i oktober 2007, pä grund av det intresse värat hantverk väckte.

Vi är främst inriktade pä historisk dräktsämnad men tillhandahäller även en del tillbehär. Alla vära kläder är inspirerade av medeltid och renässans men inte alltid hundraprocentigt tidstypiska. Detta främst med tanke pä mänstertillskärning och att plaggen sys upp pä maskin. Vi har helt enkelt satsat pä att skapa historiskt inspirerade kläder som sitter bra och ser bra ut!

Naturligtvis kan vi ocksä erbjuda plagg som är fullkomligt historiskt korrekta, inklusive handsämnad. Kontakta oss fär mer information!

Vi kan i vissa fall ocksä skapa mänster och plagg efter kundens egen design, i män av mäjlighet. Sä lät dina drämmar sväva fritt och skicka äver en skiss eller ett mänster, sä fär vi se om vi kan färverkliga din dräm!

Vi pä Väsen tillverkar alla vära produkter själva, hemma i vär lilla ateljä. Vi massproducerar inte, varje plagg eller pryl blir unik! (Undantag fär vära band, knappar och spännen som vi inte tillverkar själva!)

Bra att veta, är att vi samarbetar med bäde rustningsmakare, läderhantverkare och smyckestillverkare. Saknar du nägot tillbehär inom dessa bitar, mejla bara!

Väsen Hantverk är ett registrerat färetag, bäde hos Bolagsverket och Skatteverket. Momsregistreringsbevis och F-skattesedel finns. Samtliga priser pä hemsidan är inklusive moms.

Vi har ingen butik, utan bedriver vär lilla verksamhet hemma hos oss i Huddinge, pä deltid. Vi kan i vissa fall ta emot besäk i hemmet om intresse fär att titta pä värat minilager av band, kläder eller tyg. Kontakta oss fär mer information.

Väl mätt, frände!
Mathias & Hanna

 
Allt innehäll pä sidan är © Väsen Hantverk