Matcha dina plagg med det perfekta tillbehöret

Vi har fått in extra många nya fina tillbehör till våra lajv och medeltidsplagg. Det vill vi nu fira på bästa sätt med bra erbjudanden till våra kunder. Om du beställer en dräkt för 1 000 kronor eller mer får du ett spänne, en börs eller en bältespung till ett värde av upp till 200 kronor helt gratis.Jämför vad vi har inne och utnyttja kampanjen så att du får den där detaljen som blir pricken över i:et och lyfter din mundering till nya höjder. Du kan också välja att få 200 kronor i bonus om du vill ha ett tillbehör som kostar mer än så. Även du som väljer att satsa på enklare basplagg kan få en unik och till och med en extravagant dräkt genom att välja fina och matchande detaljer. Vi har spännen och pungar som passar barn, män, kvinnor och modeller av unisex typ.

Oavsett om du vill gestalt en rik köpman, adel eller en krigare så bör du kunna hitta en passande artikel i vårt sortiment.

För att det här erbjudandet ska gälla behöver du använda kontaktformuläret när du gör din beställning. Du kan även använda det för att ta kontakt med oss om du vill diskutera plaggen och kanske få dem uppsydda utifrån dina mått och idéer.


Namn
Email

Meddelande:Allt innehäll pä sidan är © Väsen Hantverk